Αποτελεσματική Προστασία των Εργαζομένων και των Επισκεπτών στα Γραφεία σας.

Η πρόσφατη εμπειρία από τον Covid-19 και η αβεβαιότητα που επικρατεί για την διάρκεια, την έκταση και την ένταση του φαινομένου, κάνει επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης λύσεων για την προστασία κατ’ αρχή των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των επισκεπτών.

Η εταιρία μας με την μακρόχρονη παρουσία της στην Ελληνική Αγορά Λύσεων Πληροφορικής και την συνεχή διάθεση καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων λύσεων, παρουσιάζει το Σύστημα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας και Ελέγχου Διέλευσης BT – CA500.

Σε κάθε διέλευση στην είσοδο επισκέπτη ή εργαζόμενου στο χώρο και σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, το σύστημα BT-CA500

  • Μετρά την θερμοκρασία
  • Ανιχνεύει ότι ο εισερχόμενος φοράει μάσκα και
  • Αναγνωρίζει την όψη του εισερχόμενου ατόμου

Το σύστημα μιλά ελληνικά και με φωνητικά μηνύματα καθοδηγεί τον επισκέπτη, πως να κινηθεί με ασφάλεια στο χώρο .

Μπορεί να διασυνδεθεί με τα τυχόν συστήματα ασφαλούς εισόδου, που διαθέτει  (θύρες ασφαλείας, τουρνικέ, κλπ.) καθιστώντας απόλυτα ελεγχόμενη την είσοδο στο κτήριο.

Επιπρόσθετα μπορεί να εφοδιασθεί με δική του βάση και μηχανισμούς διάθεσης αντισηπτικού, μασκών και γαντιών.

Τα συστήματα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας και Ελέγχου Διέλευσης BT – CA500 λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε συνδεδεμένα στο κεντρικό δίκτυο, οπότε διασφαλίζεται ο έλεγχος από όλες τις εισόδους του κτηρίου.

Ειδική διαδικτυακή εφαρμογή (web based application) επιτρέπει απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο

  • Τον προγραμματισμό και ρύθμιση όλων των συσκευών στα επίπεδα ασφαλείας που εσείς ορίζετε για κάθε είσοδο των εγκαταστάσεών σας
  • Τον κεντρικό έλεγχο όλων των εγκατεστημένων συστημάτων.

Ισχυρό σύστημα παραγωγής αναφορών καταγράφει και πληροφορεί τις υπηρεσίες ασφαλείας  για όλες τις κινήσεις στις εισόδους των κτηρίων σας.

Στα συνημμένα αρχεία παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύντομη περιγραφή του πρωτοπόρου συστήματος BT-CA500, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα, ώστε να διασφαλίσει σχεδόν 100% την είσοδο ατόμων που ανταποκρίνονται στους κανόνες ασφαλείας, που κάθε φορά θεσπίζει , και να περιορίσει σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωναϊού.

 

by
Κατηγορία Ανακοινώσεις